spor iş ayakkabısı Fundamentals Explained

Wiki Article

Konforlu ve şık bir kışlık iş ayakkabısı arayışındaysanız Mekap Loder 072 S1 Rolaks Çelik Burunlu İş Botu'na mutlaka göz atmalısınız. EN ISO 20345: 2011 standartlarını taşıyan bot, soğBritish isles havalarda konforlu bir kullanım sunar. Loder tabanı kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan baskılı deri saya ve iç tabanlığı sayesinde ayakların kuru kalmasını sağlar.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 standardı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

İç tabanlık aynı zamanda ekstra rahatlık sağlar, bu sayede kullanıcılar uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde çalışabilir.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Mekap iş güvenliği ayakkabısı modelleri, suya dayanıklı ve nefes alabilir malzemelerden üretilmiştir. Bu özellikler ayakların iş ayakkabısı base nemli ortamlarda rahatlıkla kullanabileceği bir ayakkabı olmasını sağlar.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

iş ayakkabısı fiyatları İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak iş ayakkabısı adana için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Şok emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici özellik de taşır. Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma deri ile üretilen ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına lawnım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

taban ile donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes alabilir ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca emer. Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı ideal seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila 47 numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page